• Dacă mai vreţi cu popi, Reporter-ul Virtual merge pe firul unei poveşti cu un diacon prins cu mâna în cutia milei. Bietul de el!? Tiberiu Lovin a publicat şi ieri, dar din cauze obiective (cre’ că am fost atacat ceva, că nu mi-am dat seama, n-a funcţionat netu’)  n-am avut cum să-l citesc. Azi, na, luaţi prescură de aici.
  • Un material bun, bun de tot în Jurnalul despre o prăduială americană, pe filieră turcească şi cu nişte fraieri din România.
  • Evz a descoperit că mai mulţi bucureşteni s-au trezit cu locuinţele asigurate, fără ca ei să ştie. În spatele afacerii se află Romtelecom şi compania de asigurări Astra. Un biznis dâmboviţean cu iz de practică comercială înşelătoare.
  • Groparu, angajat la S.R.I?
  • CariereMedia continuă seria speculaţiilor legate de proiectul lui Ciprian Voinea, Secret Life. Bârfele spun că mulţi dintre semnatarii articolelor publicate pe noul site, sunt ziarişti de la Cancan. E posibil, mai ales că Budeanu i-a cam lăsat fără cărţi de muncă şi-i plăteşte, de câteva luni, doar pe drepturi de autor. Rămâne în continuare sub semnul întrebării, retragerea lui Adrian Artene de la conducerea Cancan şi posibila sa implicare în noul proiect al lui Ciprian Voinea. Mai sunt câteva lucruri care adâncesc nebuloasa de la Cancan, cum ar fi (aşa se zvoneşte) implicarea lui Radu Budeanu în câteva proiecte imobiliare şi îndepărtarea sa de zona media, pe de o parte şi dezvoltarea proiectului Cancan TV, de la o simplă rubrică în cadrul site-ului către o entitate separată, pe de altă parte.
  • Teo Trandafir a dat de băut”. Împreună cu proaspăta PDL-istă s-au aflat prietenii şi fostul iubit, Domn’ Profesor. Cheful s-a ţinut pentru a celebra victoria în alegerile de duminică, după cum susţin jurnaliştii de la Cancan.
  • Încă mai avem păduri. Zic mai avem pentru că ele încă dispar. O anchetă RL scoate la iveală mânăriile unui controversat om de afaceri din Transilvania, care a defrişat ilegal, zic jurnaliştii, mii de hectare de pădure din Maramureş.
  • Gabor Vona, liderul partidului de extremă dreaptă din Ungaria, proaspăt intrat în Parlamentul de la Budapesta, susţine autonomia teritorială pentru maghiarii din România. Cum vede el înfăptuirea acestui deziderat? „…prin dezvoltare economică şi susţinerea educaţiei şi culturii”. Ce scria Jurnalul de ieri despre drepturile obţinute de urmaşii lui Attila din Ardeal prin Legea Educaţiei? Faceţi voi legăturile. La noi, extrema dreaptă se ocupă de vânzarea de tricouri şi plantarea de pomi. Hai că-i bine!
  • Cică lui Ţânţăreanu i-au dat în clocot hormonii şi a luat-o razna la bătrâneţe. Vrea să divorţeze şi să-şi ia nevastă mai tânără. Detalii în Click. Eu m-am interesat, pe ici, pe colo şi am aflat că până în prezent nu s-a depus nicio cerere de divorţ din partea nimănui. Încă ceva, Tânţăreanu este cunoscut pentru dărnicia cu care face blaturi cu ziariştii, atunci când aceştia nu mai au inspiraţie sau subiecte de prima pagină.
  • Pentru final avem o poză, publicată în Libertatea de azi.
  • Inna şi alte cinci graţii